سبک عربی در معماری داخلی

در اين وبلاگ طرح هاي توجيهي براي راه اندازي كسب و كار ارائه مي شود

سبک عربی در معماری داخلی

۲۸ بازديد

سبک عربی در معماری داخلی

سبک عربی در معماری داخلی : در معماری داخلی ویژگی‌های فرهنگی هر نقطه از جهان جلوه‌ی زیادی پیدا می‌کند. به همین خاطر سبک‌های متنوعی از معماری منسوب به فرهنگ‌های مختلف وجود دارد. در این بین بی‌تردید سبک عربی در معماری داخلی از باشکوه‌ترین و مجلل‌ترین سبک‌ها با شمار می‌رود.  این سبک معماری به شکل تلفیقی از معماری داخلی شرقی و غربی می‌باشد. به همین خاطر علاوه بر کشورهای عربی در سایر کشورهای جهان نیز از این سبک معماری داخلی استفاده می‌شود. چنانچه شما نیز مشتاق آشنایی با این سبک هستند با ما تا انتهای مطلب همراه شوید.

پیشینه سبک عربی در معماری داخلی:

طراحی بخش‌های داخلی ساختمان به سبک عربی بسیار قدیمی می‌باشد. در طراحی داخلی عربی از فرهنگ‌ها و معماری کشورهای دیگر نظیر ایران، هند و مراکش الهام گرفته است. حتی رگه‌هایی از معماری داخلی اسپانیایی نیز در آن مشاهده می‌شود. ریشه معماری به سبک عربی تا قرن هفتم میلادی قدمت دارد. البته با گذشت زمان معمار عربی نیز تکامل پیدا کرده و جذاب‌تر از قبل شده است. در دوران اسلام اما معماری و طراحی داخلی به سبک عربی به اوج شکوفایی خود رسید. شکوه این دوران را به خوبی در مساجد و مدارس و کاخ‌های آن دوره می‌توان مشاهده نمود. عناصر اصلی در معماری عربی آن زمان عبارتند از:

  • مقرنس
  • رواق
  • مشربیه
  • زلیجه

می‌باشد. سیر تکاملی در این سبک معماری داخلی تا انقلاب صنعتی نیز ادامه پیدا کرده است.

شاخصه‌ها:

هر سبک از معماری با شاخصه‌های منحصر به فردی در جهان شناخته می‌شود. معماری داخلی به سبک عربی نیز از این قاعده مستثنی نیست و ویژگی‌هایی مخصوص به خود دارد. شناخت این شاخصه‌ها در درک و شناسایی هر چه بهتر معماری داخلی عربی به ما کمک می‌کند.

منبع : موسسه آموزش عالی آرمان

زبان عربی یکی از زبان‌های سامی و یکی از زبان‌های قدیمی و تأثیرگذار جهان است. این زبان، به عنوان زبان رسمی در کشورهای عربی و اسلامی شناخته می‌شود و از نظر تاریخی، به عنوان زبان قرآن معظم نیز شناخته می‌شود. الفبای عربی به عنوان یکی از الفباهای ابجد استفاده می‌شود که شامل ۲۸ حرف است و از راست به چپ نوشته می‌شود. یکی از ویژگی‌های جالب این زبان، وزن و اعتنا به نحوه صحیح تلفظ حروف است که در زمان تدوین قرآن به وضوح تأکید شده است.

 

دستور زبان عربی شیوه‌ای خاص برای ساخت جملات و انتقال اطلاعات دارد. از نظر گرامری، عربی دارای ساختار معقدی است که بر اساس اصول و قوانین خود قرار دارد. در جملات عربی، فعل به عنوان هسته جمله در مرکز قرار گرفته و دیگر کلمات به دور آن می‌چرخند. همچنین، در عربی از نظام شاخص-پیشوندی برای نشان دادن ترکیبات و ترتیب کلمات استفاده می‌شود. این زبان به عنوان یکی از زبان‌های زنده و مورد استفاده گسترده در علم، ادبیات، دین و رسانه‌ها، به عنوان یکی از مهمترین زبان‌های جهان محسوب می‌شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.